Asiakaspalautteet

Tiina 33v. Reiki-hoidosta

"Rentouttavaa ja rauhoittavaa. Miellyttävää musiikkia ja tunnelmallinen tuoksuöljy. Luottamuksellinen ilmapiiri. Hellä ja varma tapa toimia. Tuntui energisoivalta, toisella kerralla rentoutti. Kolmannella sisäistä hiljaisuutta. "

Nainen 59v.  Ravintoneuvonnasta

"Olen keskustellut Niinan kanssa syömätottumuksistani yleisesti ja myös ruokapäiväkirjan avulla 2 kertaa. Toiset 2 kertaa on vielä jäljellä. Niina on todella tarkkaan huomioinut tautihistoriani ja elämäntyylini. Harvinaisen tautini kohdalla hän on myös halunnut perehtyä tautiin liittyviin seikkoihin ja kysynyt minkälaisia rajoitteita minulla on. Pidän tätä ominaisuutta hyvänä koska se johtaa ikuiseen oppimiseen ja laajaan tietopohjaan. Niina on erittäin miellyttävä ja helposti lähestyttävä persoona, ei opettajamainen vaan yhteistyökumppani, jolla on tietotaito ongelmaani/ tarpeeseeni. Ihailen tapaa jolla asioita lähestytään, ensin lisätään ruokavalioon jotain terveellistä ja sitten vasta rajoitetaan epäterveellisiä asioita. Pidän myös siitä, että annetaan jokin konkreettinen tehtävä ennen seuraavaa tapaamista. Niinasta huomaa, että hän on tehnyt ihmisten/ asiakkaiden kanssa yhteistyötä ennenkin. Tapaamisista jää positiivinen ja innostunut mieliala."


Nainen 47v. Reiki-hoidosta

"Reikihoito oli ammattimaista ja Niina osasi ohjata varmoin ottein ensikertalaista, jota vähän jännitti. Hoidon jälkeen olo oli todella rauhallinen. Tänne on helppo tulla uudestaan."