Hinnoittelu

Palvelut Ravinto

Ravintoneuvonta/terapia (sis. kattavan alkuhaastattelun ja terveyskartoituksen)

Jatkoseuranta (mikäli haluat jatkaa) eli ravintoneuvonta 99€/kuukausi, joka sisältää ohjeet sähköpostilla sekä Teams-tapaamisen kerran kuukaudessa sekä tsemppiviestejä/viestittelyä WhatsApp:n/Messengerin kautta, mikäli asiakas näin haluaa.

120€ + jatko 99€/kk

Terveyskartoitus, joka sisältää ruokavalioanalyysin (asiakkaan tulee täyttää ruokapäiväkirjaa 5 päivää ja täyttää oirepistekartoituslomake) sekä lääkkeiden ja lisäravinteiden yhteensopivuuden tarkistuksen.

120€

Paaston tuki (riippumatta paaston pituudesta)

99€/kk


Sokeririippuvuuden poisto-ohjelma (yksilöllinen)-seuranta 3-6kk                           199€/paketti

Täytetään ruokapäiväkirjaa ja/tai haastatellaan ruokailutottumuksista. Suositellaan sopivat lisäravinteet ja tehdään hoito-ohjelma. Paketti ei sisällä sokerimittauksia. Hoidon ideana on suoliston kunnostaminen, ruoansulatuksen tuki ja ravinteet sekä maksan puhdistaminen (myrkynpoiston tuki ja ravinteet)

Otetaan huomioon väärän syömisen aiheuttamat kiputilat, allergiat ja muut yksilölliset asiat. Yleistä tärkeää on säännölliset ruokailuvälit, kasvisten määrä ruokavaliossa, proteiinin saanti,  hiilihydraattien määrä sekä luonnollisten rasvojen saanti.

                             

Palvelut NLP

NLP-Coachingtunti

Käsitellään haluaamaasi aihetta/aihealuetta. 

85€

Mallitushaastattelu- 2 h (2 erillistä tunnin kertaa)

Mallitetaan esimerkiksi sitä kuinka teet työtäsi tai vaikkapa jotain tunnetta (stressintunne, viha, häpeä tai jokin muu). Toisella kerralla puretaan ensimmäisessä sessiossa esiin tulleita asioita ja mennään eteenpäin. Sisältää asiakkaalle sähköpostitse lähetettävän haastattelun purun.

200€

NLP-mallitusvalokuvaus

Valokuvauksen hoitaa ammattitaidolla https://www.shl-sonjalahtinen.com

Mallituksesta on se hyöty asiakkaalle, että henkilön tiedot ja taidot tulevat esiin hänelle itselleen, tulee lisää tietoa ja ymmärrystä itsestä ja omista voimavaroista sekä tekee taustalla vaikuttavan maailmankuvan näkyväksi. Mallitus on eettinen ja inhimillinen tapa tutkia ihmisiä ja henkilöiden käyttäytymistä. Mallituksen eli 1,5h kestävän mallitushaastattelun jälkeen tästä mallituksesta menee asiakkaan hyväksymä yhteenveto valokuvaajalle ja hänen kanssaan sovitaan valokuvausaika. Mallituksesta saa siis voimauttavan suurennetun A4 valokuvan, jonka saat vapaasti valita runsaista koevedoksista. Ideana on tuoda esiin se ihminen, joka asiakas haluaa olla, jolla tavalla hän haluaa tulla näkyväksi. Tilanne, mallitus ja valokuvaus, on asiakasta arvostava ja luottamuksellinen. Hinta 340€

Erikoishoidot

Reiki- rentoutus ja energiahoito/ 60min

65€

Reiki-hoito ja elämäntapakonsultointi/120 min

90€


Reiki-etähoito/30min                                                                  25€


Vertaiskävely/kokemusasiantuntijatapaaminen/60min         65€

Varaa hoitoaika