Hinnoittelu

Palvelut Ravinto

Ravintoterapia (sis. kattavan alkuhaastattelun ja terveyskartoituksen)

Jatkoseuranta (mikäli haluat jatkaa) eli ravintoterapia 99€/kuukausi, joka sisältää ohjeet sähköpostilla sekä Teams-tapaamisen kerran kuukaudessa sekä tsemppiviestejä/viestittelyä WhatsApp:n/Messengerin kautta, mikäli asiakas näin haluaa.

120€ + jatko 85€/kk

Terveyskartoitus, joka sisältää ruokavalioanalyysin (asiakkaan tulee täyttää ruokapäiväkirjaa 5 päivää ja täyttää oirepistekartoituslomake) sekä lääkkeiden ja lisäravinteiden yhteensopivuuden tarkistuksen.

120€

Paaston tuki (riippumatta paaston pituudesta)

85€/kk


Sokeririippuvuuden poisto-ohjelma (yksilöllinen) seuranta 3kk                           199€/paketti (3kk                                                                                                                                                 jatkoseuranta 85€/kk)

Täytetään ruokapäiväkirjaa ja/tai haastatellaan ruokailutottumuksista. Suositellaan sopivat lisäravinteet ja tehdään hoito-ohjelma. Paketti ei sisällä sokerimittauksia. Hoidon ideana on suoliston kunnostaminen, ruoansulatuksen tuki ja ravinteet sekä maksan puhdistaminen (myrkynpoiston tuki ja ravinteet)

Otetaan huomioon väärän syömisen aiheuttamat kiputilat, allergiat ja muut yksilölliset asiat. Yleistä tärkeää on säännölliset ruokailuvälit, kasvisten määrä ruokavaliossa, proteiinin saanti,  hiilihydraattien määrä sekä luonnollisten rasvojen saanti.

                             

Yksilöllinen mielenterveyden ravintovalmennus

Kysy lisää! niina.finne@gmail.com

Suosittelen että henkilö on terapiassa/hoitokontaktissa tai muuten käsittelee asioitaan samanaikaisesti taikka on jo käsitellyt (tai ottaa multa NLP-konsultointia samanaikaisesti ohjelman kanssa)

Tämä ravintovalmennus perustuu aminohappoterapiaan, mutta aina hoidetaan yksilöllisesti (eli ei aminohappoja mikäli niitä ei voida käyttää) ja aina ravintoterapiassa katsotaan yksilölliset vitamiinit ja hivenaineet asiakkaalle. Ensin kuitenkin aina kartoitetaan ruokavalio sekä laitetaan kuntoon ravitsemuksen perusteet kuten ruokarytmi ja tarvittavien ravintoaineiden saanti ruoasta.

Otetaan huomioon väärän syömisen aiheuttamat kiputilat, allergiat ja muut yksilölliset asiat. Yleistä tärkeää on säännölliset ruokailuvälit, kasvisten määrä ruokavaliossa, proteiinin saanti, hiilihydraattien määrä sekä luonnollisten rasvojen saanti.

Hinta: sama kun normaali ravintoterapia 120€ (ensimmäinen käynti/Teamsilla tapaaminen+ analyysi) + seuraavat kuukaudet 99€/kk

Palvelut NLP

NLP-Coachingtunti

Käsitellään haluaamaasi aihetta/aihealuetta. Sisältää mielikuvaharjoituksia ja asiakkaan omat oivallukset ovat sitä terapeuttista sisältöä mitä tarvitaan muutokseen. <3 

85€

Mallitushaastattelu- 2 h (2 erillistä tunnin kertaa)

Mallitetaan esimerkiksi sitä kuinka teet työtäsi tai vaikkapa jotain tunnetta (stressintunne, viha, häpeä tai jokin muu). Toisella kerralla puretaan ensimmäisessä sessiossa esiin tulleita asioita ja mennään eteenpäin. Sisältää asiakkaalle sähköpostitse lähetettävän haastattelun purun.

200€

NLP-mallitusvalokuvaus

Valokuvauksen hoitaa ammattitaidolla https://www.shl-sonjalahtinen.com

Mallituksesta on se hyöty asiakkaalle, että henkilön tiedot ja taidot tulevat esiin hänelle itselleen, tulee lisää tietoa ja ymmärrystä itsestä ja omista voimavaroista sekä tekee taustalla vaikuttavan maailmankuvan näkyväksi. Metodi, jota tässä prosessissa käytetään on ns. loogiset tasot. Mallitus on eettinen ja inhimillinen tapa tutkia ihmisiä ja henkilöiden käyttäytymistä. Mallituksen eli 1,5h kestävän mallitushaastattelun jälkeen tästä mallituksesta menee asiakkaan hyväksymä yhteenveto valokuvaajalle ja hänen kanssaan sovitaan valokuvausaika. Mallituksesta saa siis voimauttavan suurennetun A4 valokuvan, jonka saat vapaasti valita runsaista koevedoksista. Ideana on tuoda esiin se ihminen, joka asiakas haluaa olla, jolla tavalla hän haluaa tulla näkyväksi. Tilanne, mallitus ja valokuvaus, on asiakasta arvostava ja luottamuksellinen. Hinta 340€

Erikoishoidot

Reiki- rentoutus ja energiahoito 75€/60min


Reiki-healing 2 tuntia                              150€  (palvelu saatavilla 1.7.22 alkaen)     


Kokemusasiantuntijan tapaaminen stressistä ulos-teemalla tai muu sovittu teema 60€/60min                          


Varaa hoitoaika