Kuinka Reiki-energiaa voidaan käyttää?

18.10.2022

Reikiä voidaan käyttää

  • lääkkeisiin- voimistamaan tehoa ja vähentämään lääkkeen kielteisiä vaikutuksia
  • ruokaan- vähän kuin siunauksen tapaan, piirretään reikisymbolit ruoan päällä
  • tilan puhdistus- piirretään reikisymboleja huoneeseen, jossa annetaan reikihoitoa. Muitakin tiloja voidaan puhdistaa negatiivisista energioista.


Voidaan sielun silmillä nähdä, kuinka symbolit uppoavat seiniin, kattoon ja lattiaan. Puolijalokiviä voidaan myös käyttää apuna puhdistuksessa, samalla voidaan lausua symbolinimiä.

  • suojauksessa- suojataan itseä ennen hoidon aloittamista symboleja piirtämällä ja lausumalla, tällä tavoin voi suojata myös muuta omaisuutta ja kotia.
  • kaukohoitona- reikivoima on tehokkaampaa, kun käytetään symboleja ja voimalauseita, jotka reikikurssilla opetetaan. Voi olla myös oma lause, jonka hoitaja kokee tässä tilanteessa myönteiseksi ja tilanteeseen sopivaksi.

Reiki II ylittää ajan ja paikan


eli hoitaa voi
- mitä tahansa hetkeä hedelmöityshetkestä tulevaisuuteen- entiset elämät- edesmenneet rakkaat- asiat etukäteen tai jälkikäteen- tunteet, ajatukset, sanat, teot, oikeat päätökset, oma suhtautuminen- luontoa, ilmaa, vettä, metsää, maapalloa- enkeleitä tai muita henkisiä oppaita- universaali rakkaus, elämänilo, yksinkertaisuus, suvaitsevaisuus, kiitollisuus, luottamus ja lähimmäisenrakkaus ❤


Reiki toimii aina kohteen korkeimmaksi parhaaksi.