Tietoa stressinhallinnasta

Ravintovalmennus/terapia Suositus pysyvien tulosten saamiseksi 3 kuukautta. Ravintoneuvonta on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa keskitytään nykytilanteeseen mutta otetaan huomioon aiemmat sairaudet ja elämäntapahtumat. Ravintoneuvonnalla pyritään vähentämään huomattavasti oireita suolistossa ja parantamaan elämänlaatua. Myös stressitekijät huomioidaan ja niihin koitetaan löytää ratkaisu.

NLP-konsultointitunnilla keskitymme Sinun asiaasi. Haluat kertoa nykytilanteestasi ja mahdollisesti myös menneestä. Teemme NLP-harjoituksia, jotka palvelevat Sinua myös tulevaisuuden tilanteissa. Kysyn NLP:mäisiä kysymyksiä, kuten "kuinka voimme saavuttaa tämän tavoitteen?" ja "Mistä huomaat, että suuri unelmasi on toteutunut?" Käytämme mielikuvaharjoituksia (mm.liikettä, kuvia, värejä) apuna prosessissa. 

Tämä tuote on olemassa koska NLP:llä voit muokata maailmankuvaasi. Jos Sinulla on väsymystä, stressiä taikka mielenterveyden haasteita- tämä on Sinulle!

Tämä palvelu on henkilöille, joilla joko on uskoa jo omaan ajatteluunsa tai haluavat purkaa uskomuksia omaan ajatteluun liittyen. Tämä Ei ole henkilöille, jotka uskovat vakaasti, että omaa mieltä ei voi itse muokata. ;)

Tämä palvelu mahdollistaa stressivapaamman ajattelun, rennomman mielen ja haluat oppia uutta itsestäsi- onko Sinunkin tavoite tämä?

Reiki-hoito on rentoutumishoitoa, jossa lämpöenergia tulee hoitajan käsien kautta hoidettavan kehoon. Reiki lisää yleistä hyvinvointia ja alentaa verenpainetta, koska rentoutuminen ja stressin väheneminen alentaa verenpainetta. Hoidossa hoidettava on vaatteet päällä ja hoitaja pitää käsiä hoidettavan pään, käsien, jalkojen ja selän päällä. Hoito ei ole hierontahoitoa.

Ravintovalmennuspalvelut/NLP-konsultointi mahdollista tehdä myös etänä Teams-sovelluksen avulla. Reiki-hoitoja en tee enää etänä, koska uskon enemmän asiakkaan konkreettiseen läsnäoloon.