Tietoa palveluista

Ravintoneuvontavalmennus Suositus pysyvien tulosten saamiseksi 3 kuukautta. Ravintoneuvonta on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa keskitytään nykytilanteeseen mutta otetaan huomioon aiemmat sairaudet ja elämäntapahtumat. Ravintoneuvonnalla pyritään vähentämään huomattavasti oireita suolistossa ja parantamaan elämänlaatua. Myös stressitekijät huomioidaan ja niihin koitetaan löytää ratkaisu.

NLP-konsultointitunnilla keskitymme Sinun asiaasi. Haluat kertoa nykytilanteestasi ja mahdollisesti myös menneestä. Teemme NLP-harjoituksia, jotka palvelevat Sinua myös tulevaisuuden tilanteissa. Kysyn NLP:mäisiä kysymyksiä, kuten "kuinka voimme saavuttaa tämän tavoitteen?"ja "Mistä huomaat, että suuri unelmasi on toteutunut?" Käytämme mielikuvaharjoituksia (mm.liikettä, kuvia, värejä) apuna prosessissa.

Reiki-hoito on rentoutumishoitoa, jossa lämpöenergia tulee hoitajan käsien kautta hoidettavan kehoon. Reiki lisää yleistä hyvinvointia ja alentaa verenpainetta, koska rentoutuminen ja stressin väheneminen alentaa verenpainetta. Hoidossa hoidettava on vaatteet päällä ja hoitaja pitää käsiä hoidettavan pään, käsien, jalkojen ja selän päällä. Hoito ei ole hierontahoitoa.