Tietoa minusta

Olen Niina, 45-vuotias ravintoterapeutti (2021) ja NLP Master Practitioner (2015) sekä NLP Coach (2021). Olen myös Reiki-hoitaja (2014) ja hoidan ja huomioin asiakasta kokonaisvaltaisesti mikä tarkoittaa psyykkisen ja fyysisen terveyden ymmärtäminen funktionaalisena kokonaisuutena. Jokaiselle asiakkaalle pystytään räätälöimään sellainen hoitokokonaisuus mikä on yksilöllisesti toimiva. (Peruskoulutus: kansainvälisen liiketoiminnan BBA 2004 ja eMBA 2012)

Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu kokonaisvaltainen hoito, oireiden luonnonmukainen poistaminen sekä stressistä vapautumisen eri keinojen opettaminen. Tarpeen mukaan ohjaus funktionaaliselle lääkärille taikka muun sairaanhoidon piiriin.

Harrastuksiini kuuluu vapaaehtoistyössä ja psykiatrian kokemusasiantuntijana (burnout- toipuminen) HUS:ssa toimiminen sekä psykologinen kirjallisuus ja erilainen toiminnallinen liikunta. Minua kiinnostaa erityisesti erilaiset ihmiset ja heidän elämänsä tarinat. Toimin myös Suomen NLP-yhdistyksen sääntöjen ja eettisen ohjeiden mukaan ja olen Suomen Ravintoterapiayhdistys ry:n jäsen.

Motto: "Meissä kaikissa on jo vastaukset itsessämme."